zaterdag 26 november 2011

26 nov

Gister dus goed aangekomen, zoals bas al schreef :-D

Helemaal blij mee!! Vannacht tot 4 uur kunnen slapen en toen was ik wakker en bas een uurtje later, dus nog niet zo goed omgeschakeld...
Nu proberen wakker te blijven, zodat we vannacht hopelijk goed kunnen slapen.

Vanmorgen de stad in geweest, althans dat moet je niet zien als bij ons, hier heb je gewoon allemaal hele grote gebouwen in mooie vierkante blokjes waar je omheen kan lopen. Dus een paar blokken gelopen en opzoek geweest naar een supermarkt èn gevonden :-)
Heel grappig, je loopt de winkel in volgorde van rijen begin je met: de chips en bier, dan cola en fris, drie rijen met kant en klaar ingevroren eten, twee rijen met ingeblikt eten, snoep en koek en dan helemaal achteraan in de winkel een stukje met wat verse groenten, brood en kaas. Het valt echt op dat de gezonde dingen heel duur zijn, tewijl iets kant en klaars heel makkelijk is en goedkoop. (rara hoe ontstaat obesitas in de VS??) Maar we hebben wat lekkere (gezonde) dingen kunnen vinden en natuurlijk ook een fles cola :-D

Nu een beetje aan het hangen en internetten.

Het hotel is heel mooi en iedereen is super aardig (tot je vergeet de taxichauffeur een tip te geven haha) en ze willen van alles voor je doen, dus dat is wel mooi!

Oh ja, als je een reactie op het blog wilt plaatsen heb je een gmail account nodig, daar kwamen we vandaag achter...

Al met al gaat het dus prima hier en is bas al aan het uitzoeken waar de dichtsbijzijnde comicboeken winkel is (en ik die van Apple, Walmart en een super-mall...)

Liefs allemaal en tot laterz!

olga, ook namens bas ;-)

1 opmerking:

Unknown zei

yay, wat fijn dat alles zo goed is gegaan! Veel plezier daar en Bas: werkze :-)