zondag 27 november 2011

27 november

Hey allemaal,Wow, wat een dag....Na een stevig ontbijt in het hotel is onze netbook-jacht begonnen. Om makkelijk te bloggen & skypen willen wij graag iets hebben waar makkelijk mee te typen/internetten/video's maken is.

Hmm, eerst naar de Walmart: nope, wel een heel avontuur om daar met een bus (7 km) te komen.Daarna naar Target: ook niet, maar ook weer een avontuur om zo'n grote "alles-in-huis-winkel" door te komen.Toen maar door naar BestBuy: weer niet. Wel wat meer opties erbij, want het netbook idee wil blijkbaar niet (is in de VS reeds afgeschreven); misschien een gewone laptop (is eigenlijk te zwaar), een tablet (eigenlijk te duur) of een nieuwe ipod touch (met camera)... Het nadeel van meer opties is dat er MEER opties zijn, urgghh. Nog meer nadenken, keuzes ed....
We zijn er dus niet uit. Wel intussen illegaal skype in het office-center van het hotel geinstalleerd.Hebben we even wat meer nadenktijd, hahahah.

Intussen al wel heel veel van Charlotte gezien. Blijft vreemd: een centrum met veel open plekken/parkeerplaatsen. Een zuidoosten met veel vervallen gebouwen en arme wijken. Het zuidwesten is er wat beter aan toe. Wel is er totaal geen ruimte voor wandelaars (of fietsers), alles is op autorijden ingesteld. Heel bijzonder/indrukwekkend.

Zometeen wat eten en dan slapen. Morgen eerste dag (voor Bas)...

Groeten en dank voor alle leuke reacties!
Olga en Bas

3 opmerkingen:

KoenSandra zei

Hieperdepiep Hoera! Gefeliciteerd Bas!!

Succes vandaag met je 1e dag.

Angela zei

Heey hallo,
Klinkt erg Amerikaans daaro. Enorme contrasten. Heerlijk om jullie verslagen te lezen: keep them coming!
dikke verjaarszoen,
Angela

pa en ma wiering zei

Bas, en Olga natuurlijk ook, van harte gefeliciteerd!!
We zijn ontzettend benieuwd naar je 1e (werk)dag..!!
Liefs, mam.