donderdag 5 januari 2012

Orlando en pine island

Hey hoi!

Hoe is het met jullie??

Even weer een update vanuit hier.

Hmmm, waar zal ik beginnen... (net maar even het oude blog gelezen en daar zal ik dus maar verder gaan ;-) )

Disney magical kingdom met oud en nieuw was wel een gave ervaring! We hadden geluk want we waren ongeveer om 10 uur in het park en om 11uur hebben ze het park dicht gedaan omdat het vol was. Dat betekent 120.000(!) bezoekers... Het was dus best druk ;-)
Maar we hebben goed rond kunnen kijken en her en der zelfs wat dingen gedaan!
Zo rond 4 uur werden er overal toeters, licht gevende 2012 dingen en oud en nieuw hoeden verkocht. Dus je had wel echt een oud en nieuw gevoel.

Tegen 20.00 uur zou de parade beginnen en daarna de lichtshow met als afsluiting het vuurwerk. Dus wij zaten al een tijdje lekker rustig te wachten, tot ik opeens begon te hoesten (kreeg dus een astma "aanval"), steeds meer en ik wist niet waarom... Dus daar weg gelopen, maar het werd eerder slechter dan beter. Dus maar een winkel binnen gegaan en na de nodige medicijnen werd het gelukkig beter.
Bleek dat ze de sneeuw machine aan hadden gedaan, zag er wel heel mooi uit, maar de hele straat rook naar diesel dampen :-S
Fijn dat ze daar geen waarschuwing voor geven! Overal word je voor gewaarschuwd (echt de meest onzinnige dingen, omdat ze bang zijn aangeklaagd te worden), maar iets waar je echt ziek van wordt waarschuwen ze je niet voor. Vaag...

Wij na deze gezelligheid dus maar het park afgegaan en naar de overkant van het water gegaan (het transport centrum waar de bus, een oude gevangenisbus, ons op zou halen).
Vanaf daar super mooi het vuurwerk kunnen zien :-) Dus dat was wel weer leuk! (de foto is van internet, maar we hebben het dus zo wel ongeveer gezien!)

Na het disney avontuur een rust dag genomen en een dagje bij het zwembad gelegen, lekker lezen en zwemmen, niet verkeerd :-D
2 Jan naar het tweede park van universal gegaan en dat was toen gelukkig een stuk rustiger! Dus lekker rondgekeken en genoten van alles! Was super om die parken te hebben gezien en dat het best goed is gegaan! (natuurlijk wel aangepast, maar dat hoort er nou eenmaal nog even bij...)

Nu zitten we op Pine Island, dat is bij Fort Meyers aan de westkust (golf van Mexico). 'S nachts is het super koud, maar overdag is het wel lekker (gister 18-20 graden in de zon).
De aankomende dagen beloven wat warmer te worden, dus ben benieuwd :-)
We gaan vandaag naar een andere camping, want we dachten hier aan het stand te staan, maar dat is dus niet zo. Het is heel lastig hier om een camping te vinden lekker aan het stand oid, dat zijn ze hier niet zo gewent. De meeste campings zitten aan aangelegde meertjes en niet zo "in de natuur" als wij in Europa gewent zijn. Maar we zoeken gewoon verder en ontdekken zo gelijk de omgeving hier :-)

Hoop dat met jullie alles goed is!

Liefs ook van bas! Olga

Geen opmerkingen: