donderdag 19 januari 2012

Laatste dag

Hoi hoi!

Zo, onze laatste dag is aangebroken...

Gisteren nog heel ff gewinkeld bij Florida City en toen doorgereden naar hier. Via een tolweg; is wel even andere koek dan de gewone wegen. Schoon, goed asfalt, overzichtelijk, enz.

Vandaag dus de laatste hele dag. De laatste eet dingetjes worden gebakken, de spullen die te veel zijn en niet meer in de koffer passen weg gedaan, camper schoongemaakt en nog meer van dat ;-) We staan op een camping in Fort Lauderdale, vlak bij het inlever punt van de camper, zo'n 10 min rijden. Dus morgen ochtend zijn we zo bij Moturis, na nog even getankt te hebben. Is wel een echte stadscamping (www.kozykampers.com); je betaalt je blauw, maar staat gewoon op een soort ongezellige parkeerplaats.

Na de boel ingeleverd te hebben, op naar Miami airport, we worden als het goed is gebracht door het camperbedrijf. We zijn benieuwd hoe dat gaat worden, maar er is een MacD, dus Olga kan wat (mcnuggets) eten en heeft dan dus warm eten :-) En dan morgenavond rond 10 uur vliegen. Zijn zaterdagmiddag terug en worden opgehaald (dank pa en ma!).

Is wel tijd om naar huis te gaan, we merken dat we behoefte krijgen aan onze 'eigen dingen'; eigen douche, eigen keuken, eigen bed, enz.

Zal wel laatste blog vanuit de VS worden, maar die beloofde foto's volgen nog ergens in de komende dagen.

Wordt vervolgd. Groeten, bas en olg'

1 opmerking:

H. zei

Veilige thuisreis en alvast een Welkom Thuis. Het was een leuke ervaring zo met jullie mee te reizen. Grtz H.