vrijdag 30 december 2011

Eindelijk een update!

Hey allemaal!

Even weer een update uit de VS! (Eindelijk!)

De laatste week werken voor bas zit erop :-) Hij heeft de laatste week nog veel uren gemaakt en dus ook heel veel leuke dingen mogen zien, waaronder nog een paar lap levers, een paar ablaties van leverafwijkingen , alvleesklier-chirurgie en meer van dat. Dus hij was weer helemaal blij! Hij heeft alles daar goed af kunnen sluiten met oa een uitgebreid eindgesprek met David.

Afgelopen vrijdagmiddag dan aan ons tweede avontuur begonnen! De camper opgehaald! Jemig wat groot! Hij is 7 meter en de kleinste die we konden krijgen. Hier vinden ze hem ook allemaal heel klein :-)
Ik rij voornamelijk en bas navigeert ons door Amerika heen, dus ik helemaal blij!! Helaas kunnen we geen foto's uploaden van onze stoere car!! (ivm gebrek aan een computer...)
Ik voel me gelukkig goed! Met af en toe wel een moeilijke dag als het weer tegen zit, maar dat ben ik wel gewend. Ik kan overdag wel dingen doen en dat is super!! We gaan gewoon om 7uur slapen ;-)
Tijdens de eerste avond en ook de eerste keer de deur op slot doen, knapte de sleutel af in het slot van de hoofddeur... Dat was wel ff schrikken! We improviseren nu een beetje en in Ft Lauderdale gaan ze het maken, maar het is nu goed te doen voor ons!
Onze kerst was een beetje anders maar zeker bijzonder! Kerst avond kwamen we op een camping aan waar een briefje hing "laatkomers welkom, kies een plek, geen kosten! Merry Christmas!" Dus dat was wel bijzonder op kerst avond!
Qua route hebben we afgelegd: charlotte, charleston, savannah, st. Augustine (bij strand, de Atlantische Oceaan gezien), cape canaveral (Kennedy space center bezocht), en nu zo'n 30 mile onder orlando (gisteren universal's Islands of Adventure bezocht). De eerste dagen zijn we hard doorgereden om de regen te ontvluchten en de afgelopen twee dagen: zon!! Door de regen, maar ook de benauwdheid die daarbij hoorde, zijn we veel eerder door Orlando gekomen dan de bedoeling was. Hierdoor werd een halve afspraak om eventueel oud & nieuw met Ronald te vieren erg lastig. Maar hij vermaakt zich vast op St. Maarten met zijn familie. :-)

Staan nu op een luxe KOA camping (www.fortsummit.com) met oa. vervoer naar pretparken, redelijke winkel en mooi buitenbad.
Morgen gaan we naar Disney world op de 31 ste, dus ben benieuwd wat dat gaat brengen :-) Zal wel bijzonder zijn, denk ik zo met oud en nieuw!
Gister de eerste dag universal park overleefd :-D Heel bijzonder om daar te lopen en dat dat goed gaat!!
We zijn in Islands of Adventures geweest, het Harry Potter kasteel bezocht en ik ben in de ride geweest!!! Was heeeel gaaf en ging goed! Voor de HP fans onder ons: het was super! Echt het kasteel in geweest en van alles gezien! Alleen niet de winkels in geweest, daarvoor stond per winkel een rij van anderhalf uur... (om souvenirs te kopen! Bizar!!)
Verderop in het park kon je trouwens ook souvenirs kopen ;-), maar dus niet wat gedronken in de 'three broomsticks'.
Bas is op het Marvel eiland in de Spiderman ride geweest en hij was ook helemaal blij! Verder vooral lekker rondgekeken :-)
Was dus heeel erg druk daar gisteren en vandaag zou niet anders zijn, dus we hebben besloten vandaag een rust dag te nemen en dan de 31ste naar Disney te gaan. En dan waarschijnlijk de 2de jan weer terug naar het andere park van universal, hopelijk is het dan wat minder druk.

Die rustdag was trouwens best even nodig: wat boodschapjes doen, de was doen en vooral rustig aan doen. Bas heeft lekker zitten lezen en ik heb zelfs ff gezwommen in het zwembad van de camping.

Zo dat was weer een heel verhaal! Misschien her en der een beetje warrig, maar het is geschreven op mijn iPod en dat is toch anders dan een computer ;-)
We hebben het heel erg naar onze zin en alles gaat dus gelukkig goed :-)

Sorry als we niet iedereen zijn mailtjes kunnen beantwoorden, maar we hebben vaak geen internet of maar heel even om alleen de mail te lezen. En kunnen dan dus niet gelijk alles antwoorden. Hoop dat we op deze manier jullie toch een beetje op de hoogte kunnen houden!

Heel veel liefs van ons, een goede jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar!! Bas & Olga

1 opmerking:

Angela zei

Jullie een onwijs leuke dag vandaag, een een super jaarwisseling. Heel goed om te lezen dat het goed gaat en jullie genieten! En stoer hoor de camper besturen!!!!
dikke zoen, D-N-A